The Bank - Rembrandtplein

Parkeerkosten: 60,00 per dag
Kenteken :
Landcode auto:  
Datum van :
  Aantal dagen

Ik heb de algemene voorwaarden kortparkeren gelezen en ik ga hiermee akkoord*
* U kunt uitrijden binnen 24 uur. Indien u langer verblijft kunt u bijbetalen tegen het reguliere tarief aan de betaalautomaat. Er vindt geen enkele vorm van restitutie plaats indien u korter verblijft dan gereserveerd.
 
The Bank - Rembrandtplein

Een goede parkeerplek vinden in Amsterdam is niet altijd eenvoudig. Zeker niet buiten de vaak moeilijk bereikbare parkeergarages. En is de auto eenmaal geparkeerd en is het parkeergeld voldaan, dan moet er vaak nog een stuk gelopen worden naar winkels en restaurants.

Niet aan het Rembrandtplein in hartje Amsterdam. Want belangrijk onderdeel van The Bank is ParkKing The Bank Rembrandtplein op de onderste twee verdiepingen van het totaal hernieuwde gebouw, centraal gelegen tussen hotels en restaurants en aan het begin van de belangrijkste winkelstraten van Amsterdam. Comfort, service, veiligheid en bereikbaarheid zijn hier de belangrijkste factoren. En, bijzonder in Nederland maar uniek in Amsterdam: bij ParkKing The Bank Rembrandtplein betalen leden van Parkmobile, Parkline en Stadspasparkeren  per minuut. Dus alleen voor de daadwerkelijk gebruikte parkeertijd.

ParkKing The Bank Rembrandtplein is 7 dagen per week en 24 uur per dag geopend en heeft 110 parkeerplekken. De parkeergarage wordt constant bewaakt door onze medewerkers die er bovendien voor zorgen dat een bezoek aan Amsterdam comfortabel begint en eindigt.

© 2013 Parkking - My Webshop